AcasăNewsVanzatorii de fructe si legume, luati la puricat! Controale in centrele comerciale...

Vanzatorii de fructe si legume, luati la puricat! Controale in centrele comerciale din tara si la punctele de acces in Capitala

Au mai ramas foarte putine zile pana la Sarbatori, iar oamenii legii fac verificari pentru a preveni si combate evaziunea fiscala, de aceasta data in domeniul comertului cu legume si  fructe. In acest sens, inca din dimineata zilei de miercuri au fost luate la puricat centrele comerciale din Bucuresti si din tara, si au fost efectuate cercetari la principalele cai de acces in Capitala.

Daca zilele trecute s-au facut controale la comerciantii de carne si produse din carne, de aceasta data a venit randul celor care vand fructe si legume sa fie luati la verificat.

Actiunea oamenilor legii, la care au participat peste 400 de politisti, 80 dintre ei doar in Bucuresti si judetul Ilfov, sub coordonarea de specialitate a Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) este menita sa combata evaziunea fiscala, vizati de controale fiind, asadar, comerciantii de fructe si legume.

Totodata, sunt avute in vedere si transporturile de astfel de produse, in acest sens echipe formate din politisti specializati in investigarea criminalitatii economice, dar si de la rutiera controland vehiculele care transporta fructe si legume. Nu in ultimul rand, atat pe principalele cai de acces in Bucuresti si judetul Ilfov, cat si la punctele de frontiera au fost inslalate filtre. Toate aceste actiuni ale oamenilor legii sunt menite sa identifice si sa sanctioneze persoanele care sunt descoperite ca incearca sa evite sa plateasca taxele la buget, „prin operatiuni de achizitie intracomunitara sau import fara evidentierea activitatilor comerciale”.

foto:bihon.ro

292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger