AcasăNewsVerdict final! Padureanu ramane dupa gratii

Verdict final! Padureanu ramane dupa gratii

Curtea de Apel Bucuresti a respins definitiv, joi dimineata, solicitarea lui Jean Padureanu de a fi eliberat din inchisoare.

Condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, in Dosarul Transferurilor, fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita a fost incarcerat la Penitenciarul Jilava.

Padureanu (78 de ani) sufera de mai multe boli grave, precum diabet si Alzheimer, si a solicitat intreruperea pedepsei pe motive medicale, insa nu a avut sorti de izbanda.

Conform dolce-sport.ro, Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi dimineata, sa respinga solicitarea lui Padureanu si sa mentina decizia data de Tribunalul Ilfov in 12 iunie. Atunci, magistratii sustineau ca bolile de care sufera Padureanu pot fi tratate si supravegheate in reteaua penitenciara.

In aceste conditii, ultima sansa a lui Padureanu pare sa fie o eventuala gratiere prezidentiala.

Fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita a fost condamnat in Dosarul Transferurilor alaturi de alti sapte grei ai fotbalului romanesc – Cristi Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Gigi Netoiu, Mihai Stoica, George Copos si Gica Popescu.

author avatar
Cristi Ionita
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger