AcasăNewsVestile proaste despre vreme continua: va ploua abundent pana in ultima zi...

Vestile proaste despre vreme continua: va ploua abundent pana in ultima zi a saptamanii!

Ploile vor fi la ordinea zilei, cel putin la acest sfarsit de saptamana. Ca urmare, ar fi bine sa nu plecati de acasa fara umbrele, cel putin daca locuiti in anumite zone din Dobrogea, Muntenia si Moldova!

Asadar, nici vorba sa se indrepte vremea, cel putin nu in urmatoarele zeci de ore. Si pentru ca prognoza arata ca si in cursul zilei de duminica va ploua insemant cantitativ, meteorologii au actualizat informarea meteo emisa vineri, anuntand ca precipitatiile se mentin, in majoritatea regiunilor, pana duminica la ora 10.

Mai precis, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat, sambata dimineata, ca precipitatiile abundente se vor semnala indeosebi in Dobrogea, in estul si nordul Munteniei si in sudul Moldovei. Ploile vor cumula local 15-20 l/mp si izolat 30-40 l/mp, spun meteorologii. Si restul regiunilor vor fi udate de ploi, insa precipitatiile vor fi mai putin insemnate, si vor cadea pe durate mai scurte de timp.

De asemenea, in zona montana, ploile vor accentua topirea zapezii, situatie ce se poate intalni in special in zona Carpatilor de Curbura si in regiunea de est a Carpatilor Meridionali.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger