AcasăNewsVictor Ponta a lamurit situatia manualelor pentru elevi

Victor Ponta a lamurit situatia manualelor pentru elevi

Elevii din clasele I si a II-a au inceput anul scolar fara a avea la dispozitie manuale scolare, iar premierul Victor Ponta s-a implicat personal in acest caz.

Elevii ar fi trebuit sa invete dupa manuale noi, inclusiv unele manuale aparute sub forma digitala, dar mai multe edituri au contestat licitatia organizata de minister si a aparut un adevarat blocaj in urma caruia cei mici au fost obligati sa mearga la scoala fara a avea manuale.

Chestionat pe aceasta tema, premierul Victor Ponta a precizat ca sustine in totalitate ideea ca elevii sa aiba manuale noi, mai ales unele in forma digitala, „care sa arate ca suntem in secolul XXI”.

Totusi, Ponta a anuntat ca nu admite ca elevii sa nu aiba manuale la doua saptamani de la inceputul scolii, astfel ca a dat termen o saptamana ministrului Educatie, Remus Pricopie, sa rezolve problema.

Altfel, Victor Ponta a precizat ca prefera ca elevii sa invete si anul acesta dupa manualele vechi, decat sa nu aiba manuale la doua saptamani de la startul anului scolar.

author avatar
Cristi Ionita
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger