AcasăNewsVictor Ponta: "Facem rectificare bugetara pozitiva"

Victor Ponta: „Facem rectificare bugetara pozitiva”

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, saptamana viitoare, se va efectua o noua rectificare bugetara, a doua pe anul in curs.

Premierul a dat asigurari ca rectificarea va fi una pozitiva si ca se va face pornind si de la discutiile avute cu expertii Comisiei Europene la Bruxelles.

Conform B1 TV, Victor Ponta sustine ca toate fondurile aferente platii drepturilor de natura salariala sau pentru indemnizatii sunt acoperite.

De asemenea, Victor Ponta asteapta sa vada ce resurse gasesc guvernantii pentru a putea sprijini ministerele unde exista un anumit deficit. Informatiile de ultima ora arata ca se cauta solutii pentru a suplini bugetele avute la sanatate si la dezvoltare locala.

La prima rectificare bugetara, cea din luna iulie, Ministerul Sanatatii a primit, in plus, 500 de milioane de lei, cel al Educatiei a primit, in plus, 170 de milioane de lei, Ministerul Transporturilor s-a ales cu 350 de milioane de lei, majoritatea mergand catre CFR, iar Ministerul Justitiei a primit 43 de milioane de lei.

author avatar
Cristi Ionita
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger