AcasăNewsVictor Ponta: "Guvernul nu va creste taxe si impozite"

Victor Ponta: „Guvernul nu va creste taxe si impozite”

Premierul Victor Ponta a dat asigurari, miercuri, ca guvernantii nu iau in calcul posibilitatea de a creste taxele si impozitele pentru anul viitor.

„Guvernul nu va creste taxe si impozite. Toate raman exact cum au fost in 2014, niciun leu in plus”, a fost mesajul transmis de premierul Victor Ponta.

Totusi, mai multi specialisti au remarcat ca, daca se ia in calcul sistemul aplicat pana acum la calculul accizelor, acestea ar trebui chiar sa scada.

De asemenea, Victor Ponta a dat asigurari ca nu va creste pretul gazelor pentru populatie, desi Iulian Iancu, seful Comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor, anunta ca gazele s-ar putea scumpi drastic de la 1 ianuarie 2015, din cauza liberalizarii pretului la gaze.

Premierul se bazeaza pe informatiile oferite de Razvan Niculescu, ministrul Energiei, care a reiterat faptul ca Guvernul are acordul scris al Comisiei Europene pentru amanarea liberalizarii pretului la gaze.

Nu in ultimul rand, Victor Ponta sustine ca vor ramane in vigoare masurile adoptate anul acesta precum reducerea CAS, indexarea pensiilor si bani in plus pentru muncitorii din sanatate si educatie.

author avatar
Cristi Ionita
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger