AcasăNewsVictor Ponta ii cere ministrului Muncii un proiect de amnistie pentru pensionari

Victor Ponta ii cere ministrului Muncii un proiect de amnistie pentru pensionari

Premierul Victor Ponta i-a cerut, joi, in sedinta de Guvern, ministrului Muncii Rovana Plumb gasirea unei solutii si elaborarea unui poriect de act normativ prin care pensionarii care sunt datori la bugetul de Asigurari Sociale sa nu mai plateasca sumele respective.

”Vreau pana la urmatoarea sedinta de Guvern, pana incepe Parlamentul sa lucreze, sa veniti cu un proiect de act normativ prin care sa gasim o solutie de amnistie pentru pensionarii care din diverse motive trebuie sa dea acum niste bani inapoi”, a cerut primul-ministru.

”Mi se pare cumplit faptul ca se sinucid oameni pentru lucruri care s-au intamplat in trecut. Sunt chemati acum sa-si vanda casele. Asa cum am putut sa facem pentru functionari publici, pentru alte categorii, avem obligatia sa o facem si pentru pensionari. Iar faptul ca au trebuit sa se intample niste nenorociri, oameni care au fost citati pe la diverse institutii, cred ca este un lucru regretabil si vreau sa veniti cu un proiect de lege. Eu il voi sustine in Parlament si sper ca tot Parlamentul sa inteleaga ca este vorba de un efort mic si de un ajutor pentru cineva care sigur a gresit, dar nu a facut-o ca sa se imbogateasca”, a mai spus Victor Ponta.

author avatar
Alina Costache
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger