AcasăNewsVictor Ponta: "Il voi gratia pe Gica Popescu"

Victor Ponta: „Il voi gratia pe Gica Popescu”

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in cazul in care va deveni presedinte al Romaniei, il va gratia pe fostul mare international Gica Popescu.

Singura conditie pusa de Ponta este ca Gica Popescu sa-si doreasca gratierea si sa depuna o cerere in acest sens. Stiut fiind faptul ca fostul international a anuntat, in mai multe randuri, ca nu vrea sa stea la mila presedintelui si ca isi va executa pedeapsa pana la capat, „ca un barbat adevarat”.

Gica Popescu a fost condamnat la trei ani, o luna si 10 zile de inchisoare, cu executare, pentru comiterea mai multor infractiuni economice in deja legendarul Dosar al Transferurilor. Fostul capitan al echipei nationale de fotbal a fost acuzat ca a prejudiciat statul cu o importanta suma de bani prin neplata impozitelor si taxelor pentru banii obtinuti din transferarea in strainatate a unor fotbalisti romani.

Victor Ponta a anuntat, la Romania TV, ca-l va gratia pe Gica Popescu, pentru tot ce a facut acesta pentru Romania in cariera de fotbalist.

In schimb, premierul se lauda ca „nu voi gratia niciodata o persoana condamnata pentru infractiuni cu violenta, omor, talharie, viol si pentru infractiuni de coruptie”.

author avatar
Cristi Ionita
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger