AcasăNewsVictor Ponta, reactie fabuloasa: "Raman premier pana in 2016 doar cu voia...

Victor Ponta, reactie fabuloasa: „Raman premier pana in 2016 doar cu voia DNA-ului”

Victor Ponta a devenit premierul Romaniei in mai 2012 si vrea sa-si duca mandatul pana la alegerile parlamentare de anul viitor, in ciuda faptului ca Romania are, incepand de anul trecut, un nou presedinte.

Intrebat daca isi va duce mandatul pana la capat, Victor Ponta a avut o reactie fabuloasa. „Cum o fi voia DNA-ului. Dincolo de gluma, cred ca lucrurile sunt clare. Ne ducem mandatul la bun sfarsit, dupa care alegatorii vor decide: poate ramane PSD cu PC sau noul PDL, cum a zis Blaga”.

Totusi, premierul Victor Ponta nu exclude posibilitatea ca in lupta politica pentru sefia Guvernului sa se implice si alte institutii. „Daca pana in noiembrie 2016 nu alegatorii ci altcineva decide, traim si vedem”, a fost mesajul transmis de Victor Ponta.

In alta ordine de idei, Victor Ponta sustine ca, in ciuda spectacolului oferit de Directia Nationala Anticoruptie, „90% din cei implicati in jaful din 2009-2012 sunt si azi in functii importante din politica – nu se mai cheama PDL, se cheama PNL si vor sa fie si acum la guvernare. Pana acum am sesizat lucruri foarte grave la Parchet – o sa trimitem in continuare sesizari, o sa punem documente la dispozitia Justitiei si o sa intrebam ce se intampla cu dosarele”.

author avatar
Cristi Ionita
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger