AcasăNewsVictor Ponta: Victimele accidentului aviatic au fost gasite

Victor Ponta: Victimele accidentului aviatic au fost gasite

Cele sapte persoane ranite in urma accidentului aviatic ce a avut loc luni dupa-amiaza in judetul Cluj au fost gasite.

Aeronava care plecase luni dupa-amiaza, de la Bucuresti spre Oradea, si avea la bord un echipaj medical, a intampinat ceva probleme si a aterizat fortat in judetul Cluj, intr-o zona impadurita din Muntii Apuseni. Avionul era pilotat de Adrian Iovan. Dupa mai multe ore de cautari, cei sapte raniti au fost gasiti de un padurar.

Vestea a fost data chiar de premierul Victor Ponta, intr-o emisiune de la B1 TV: „Tocmai am primit un mesaj ca au fost gasite persoanele cautate dupa accidentul aviatic”. Potrivit televiziunilor de stiri, toti cei sapte pasageri sunt in viata, dar sunt raniti destul grav. Mai mult, din cauza ranilor şi a frigului, pilotul si un student, si-ar fi pierdut cunostinta.

Cele sapte victime ale accidentului aviatic au fost gasit de un padurar in zona varfului Petreasa. Va reamintim ca un aparat de zbor tip BN2, la bordul caruia se aflau sapte oameni – un echipaj medical pregatit sa preleveze un organ pentru a fi transplantat unui pacient bolnav, aflat in Capitala, s-a prabusit, luni, in judetul Cluj, in jurul orei 16.00.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
482 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger