AcasăNewsVictorie in instanta pentru Vasilica Corduneanu

Victorie in instanta pentru Vasilica Corduneanu

sursa foto: bzi.ro

Magistratii de la Tribunalul Iasi au decis ca interlopul Vasilica Corduneanu trebuie sa primeasca daune morale din partea autoritatilor.

sursa foto: bzi.ro

Vasile Calin, cunoscut mai ales sub denumirea de Vasilica Corduneanu, a stat noua luni dupa gratii, fiind considerat personaj principal intr-un dosar de trafic de droguri.

Totusi, ulterior s-a stabilit ca nu existau probe clare impotriva acestuia, astfel ca interlopul a dat statul in judecata, iar magistratii de la Tribunalul Iasi i-au dat dreptate lui Vasilica Corduneanu.

Conform bzi.ro, magistratii sustin ca lui Corduneanu i-a fost lezata imaginea, astfel ca merita sa primeasca daune morale in valoare de 30.000 de lei. Decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel Iasi.

Vasilica Corduneanu nu ar fi primul interlop din clanul cordunenilor care primeste daune morale pentru ca i-a fost lezata imaginea. Adrian Corduneanu, fratele lui Vasilica, a primit 15.000 de lei, in decembrie 2011, pentru ca a stat 45 de zile in arest preventiv, fiind banuit de comiterea unei talharii. In cele din urma magistratii au stabilit ca nu exista probe concludente si l-au pus pe Adrian Corduneanu in libertate.

author avatar
Cristi Ionita
1.241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger