AcasăNewsVijelii si ploi. Noi atentionari nowcasting de la ANM!

Vijelii si ploi. Noi atentionari nowcasting de la ANM!

Nicio zi fara ploi. De aceasta data, vizate de instabilitate atmosferica sunt doua judete din vestul si sudul tarii, care se afla sub incidenta unor atentionari nowcasting COD GALBEN de precipitatii si intensificari ale vantului.

Pana la ora 18.30, locuitorii din partea nord-estica a judetului Caras-Severin vor avea nevoie de umbrele, pentru ca sunt anuntate ploi insemnate (de pana la 25-30 l/mp), insotite de descarcari electrice, vant cu intensificari, dar si grindina.

Nici zona centrala a judetului Prahova nu scapa de precipitatii, cel putin pana vineri la ora 18.30, cand expira atentionarea nowcasting (cu efect imediat-n.r) emisa pentru regiunea amintita. Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie informeaza ca va ploua,vor fi conditii de grindina, si se vor semnala descarcari electrice. Mai mult, vantul va avea intensificari ce pot capata aspect de vijelie, iar cantitatile de apa pot trece de 25 l/mp.

Asadar, e bine sa tineti cont de avertizarile meteorologilor, pentru a nu avea parte de surprize neplacute din partea vremii!

Sursa foto:observator.tv

293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger