AcasăNewsVlad Moisescu, fostul trezorier al PNL, a fost audiat la DNA

Vlad Moisescu, fostul trezorier al PNL, a fost audiat la DNA

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni in dosarul in care este implicat si Andrei Chiliman, primarul suspendat al Sectorului 1, Vlad Moisescu, fostul trezorier al Partidului National Liberal, a dat cu subsemnatul, marti dimineata, in fata procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie.

In mod oficial, Moisescu este cercetat penal sub control judiciar, fiind acuzat de trafic de influenta in forma continuata si de constituirea unui grup infractional organizat.

Procurorii DNA sustin ca „incepand cu anul 2004, dupa alegerile locale, la initiativa lui Vlad Moisescu, a fost constituit un grup infractional organizat, din care mai faceau parte Andrei Chiliman, Ioana Costescu si Ion Brad, care a avut drept scop comiterea unor fapte de coruptie, care sa genereze obtinerea unor comisioane cuprinse intre 10% si 15% din valoarea lucrarilor atribuite pe criterii clientelare unor firme. Vlad Moisescu este cel care coordona grupul, solicita si incasa comisioanele si dispunea cu privire la modalitatea gestionarii acestora”.

Vlad Moisescu a ajuns, marti, la DNA si pentru a asista la perchezitia informatica a dispozitivelor digitale ridicate de procurori in momentul in care au fost efectuate perchezitii atat la locuinta lui Moisescu, cat si la biroul acestuia.

author avatar
Cristi Ionita
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger