AcasăNewsVremea continua sa fie instabila. Informare meteo de ploi pentru intreaga tara!

Vremea continua sa fie instabila. Informare meteo de ploi pentru intreaga tara!

Daca sperati ca vremea sa se indrepte si soarele sa nu mai fie acoperit de nori, dupa ce ziua de joi a inceput cu ploi in mai multe regiuni din tara, vestile de la meteorologi nu sunt tocmai bune.

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat ca instablitatea vremii se va mentine si in urmatoarele ore, mai exact pana astazi la ora 22. Ca urmare, umbrelele raman accesorii utile si pe parcursul zilei in curs.

Meteorologii precizeaza in textul informaii meteorologice ca in dupa-amiaza zilei de 24 iulie vor fi intervale cu instabilitate atmosferica accentuata. Mai exact, va ploua, pe alocuri torential, fiind posibil ca precipitatiile sa depaseasca 20-30 l/mp. Nu vor lipsi nici descarcarile electrice, intensificarile vantului ce trecator pot lua aspect de vijelie, si poate cadea si grindina.

Sursa foto: servuspress.ro

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger