AcasăNewsVremea se inrautateste in weekend: Ploi torentiale, temperaturi scazute si furtuni!

Vremea se inrautateste in weekend: Ploi torentiale, temperaturi scazute si furtuni!

Meteorologii anunta o inrautatire a vremii in urmatoarele zile, dar mai ales pentru week-end. Va ploua torential, iar mercurul va cobori simtitor in termometre, in timp ce in unele zone se anunta furtuni violente.

Urmatoarele zile, meteorologii prognozeaza canicula, dar si furtuni violente, astfel, daca in urmatoarele zile inca ne mai putem bucura de caldura, in weekend sunt asteptate ploi torentiale si temperaturi scazute pentru data din calendar.

Joi va ploua, indeosebi, in vest, nord, centru si in zonele de munte. Ca urmare a instabilitatii atmosferice accentuate vor fi ploi, pe alocuri torentiale, care izolat pot acumula peste 25 de l/mp. Vor fi si descarcari electrice si intensificari ale vantului, izolat chiar cu aspect de vijelie, fiind posibil sa cada si grindina.

Nici vineri nu scapam de ploi si intensificari ale vantului, mai ales in regiunile sudice, sud-estice, in centru. Sambata, in aproape toata tara, vor fi ploi ce pot aduce cantitati importante de apa, peste 25-30 de l/mp, intensificari ale vantului si caderi de grindina.

Pentru cei care si-au planificat concediul la mare vestile sunt la fel de proaste. In weekend, pe litoral sunt prognozate innorari, ploi, descarcari electrice si intensificari ale vantului.

author avatar
Alina Costache
445 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger