AcasăNewsVremea se strica din nou, de vineri dupa-amiaza. Revin ploile si ninsorile,...

Vremea se strica din nou, de vineri dupa-amiaza. Revin ploile si ninsorile, iar vantul va sufla cu putere!

S-a emis o nouă avertizare de ninsori. Cum va fi vremea în Capitală, de 1 decembrie

Bucurati-va de soarele care se intrevede dintre nori, pentru ca, peste doar cateva ore, ploile revin in forta si vor pune stapanire pe cea mai mare parte a tarii, precipitatii mai insemnate fiind posibil sa se semnaleze in nord-vestul si vestul tarii.

Incepand de vineri, de la ora 17, si pana sambata dimineata, va ploua insemnat cantitativ, fiind posibil sa se atinga, in Carpatii Occidentali, Carpatii Meridionali si in Subcarpatii Getici, peste 35-40 l/mp, anunta Administratia Nationala de Meteorologie in textul avertizarii COD GALBEN de vreme rea, emis vineri.

Totodata, meteorologii informeaza ca la munte va ninge, fiind asteptat ca fulgii de nea sa se depuna intr-un strat destul de consistent de zapada. MaI mult, specialistii in meteorologie precizeaza ca sambata dimineata, in centrul si nord-vestul tarii se vor semnala, local, precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

(foto: site ANM)

De asemenea, in tot acest interval, vantul va sufla cu putere, indeosebi in Banat, Crisana, zona sudica a transilvaniei, precum si in Doborogea, fiind posibil sa apara rafale de peste 70 k/h. La munte, vantul va fi si mai puternic de atat, iar intensificarile pot trece de limita a  90 km/h.

Prezenta avertizare este valabila pana sambata la ora 10, anunta ANM.

 

author avatar
Cristina Stefan
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger