AcasăNewsZeci de arme gasite intr-un hotel bucurestean

Zeci de arme gasite intr-un hotel bucurestean

Caz ce pare desprins dintr-un film american de actiune, unde pasionatii descopera fel si fel de arme de mici sau mari dimensiuni, toate periculoase, insa.

Doar ca de aceasta data descoperirea este una cat se poate de reala si facuta de politie. Mai exact de oamenii legii ilfoveni, care au luat la puricat o incinta situata intr-un hotel bucurestean de lux, avand indicii ca doi barbati trecuti de 50 de ani ar fi adus in tara – ilegal – diferite arme si munitii.

La finele actiunii desfasurate deunazi, doi suspecti au fost dusi la audieri. Ulterior, s-a aflat ca s-au ales cu dosar penal, pentru contrabanda calificata si operatiuni ilegale cu arme si munitii, dupa cum mentioneaza aceeasi sursa.

Din cate anunta Politia Romana, la verificarile desfasurate in hotelul respectiv – mai exact in incinta unui spatiu in care isi desfasura activitatea o firma ce vindea accesorii destinate doamnelor si domnisoarelor- s-au gasit nu mai putin de 5 pusti cu aer comprimat, 15 pistoale cu aer comprimat, 27 de pistoale cu gaz si 7 arbalete. Politistii de la IPJ ilfon precizeaza ca „armele au fost descoperite la punctul de lucru al unei societati comerciale, care avea ca obiect de activitate comercializarea de posete si alte accesorii de dama”.

author avatar
eNational
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger