AcasăNewsZeci de baxuri cu peste 330.000 de petarde, gasite intr-o masina condusa...

Zeci de baxuri cu peste 330.000 de petarde, gasite intr-o masina condusa de un cetatean turc

Un tanar de origine turca, din Capitala, aflat la volanul unei masini in care se afla o cantitate impresionanta de articole pirotehnice a ajuns in atentia oamenilor legii din Vaslui. La fel, si alte doua persoane care circulau cu acelasi autoturism.

Cele 331.200 de petarde, aflate in 23 de baxuri, au fost cumparate din Bucuresti, anunta IPJ Vaslui. Totodata, oamenii legii au descoperit in autoturismul in cauza mai multe obiecte vestimentare, pentru care nu existau documente de provenienta. Barbatul in varsta de 35 de ani, din Ilfov, caruia politistii au stabilit ca ii apartineau produsele, aflat la randul sau in masina oprita de catre oamenii legii pe raza judetului amintit, ar fi vrut sa le vanda in orasul Vaslui.

Pana sa ajunga sa faca acest lucru, insa, a fost oprit, vineri, de catre politistii vasluieni. Autoturismul condus de tanarul turc in varsta de 32 de ani a fost tras pe dreapta, in trafic.  Bunurile gasite in masina au fost confiscate.

Verificarile in acest caz continua, cu cei trei barbati cercetati pentru „efectuarea de operatiuni cu articole pirotehnice fara drept”, precizeaza reprezentantii IPJ Vaslui, sambata, intr-un comunicat.

 

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger