AcasăNewsZeci de oameni, evacuati cu forta din Centrul Vechi

Zeci de oameni, evacuati cu forta din Centrul Vechi

Mega scandal, luni dimineata, in Centrul Vechi al Capitalei, unde peste 20 de jandarmi au intervenit in forta.

Oamenii legii au ajutat mai multi executori judecatoresti sa evacueze cateva cladiri ocupate cu forta de zeci de familii. Spiritele s-au incins rapid, oamenii fiind nemultumiti ca trebuie sa elibereze casele pe care le-ar ocupa fortat sau fara sa plateasca chirie.

Conform B1 TV, 10 persoane s-au urcat pe un acoperis si au amenintat ca se vor acuma in gol. In cele din urma, la insistentele oamenilor legii, interventia s-a incheiat fara incidente nedorite.

Unul dintre motivele nemultumirii oamenilor este ca acestia ar fi aflat doar de o saptamana ca trebuie sa-si caute case.

Totusi, unul dintre executorii prezenti la fata locului a precizat ca oamenii au avut la dispozitie doi ani pentru a evacua casele.

sursa foto: b1.ro

author avatar
Cristi Ionita
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger