AcasăNewsZeci de perchezitii la persoane suspectate de furturi din conducte petroliere

Zeci de perchezitii la persoane suspectate de furturi din conducte petroliere

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, in Bucuresti si alte patru judete,  intr-un dosar in care sunt urmarite penal 33 de persoane suspectate ca de furt de produse petroliere din conductele de transport produs petrolier care tranziteaza localitati din Arges.

De la primele ore ale diminetii politisti de la IPJ Arges, sub coordonarea Directiei de Ordine Publica din IGPR, fac 32 de perchezitii domiciliare – 21 in judetul Arges, cinci in judetul Olt, trei in Gorj, una in Dolj si doua in Bucuresti, potrivit unui comunicat al Politiei Arges.

Actiunea vizeaza o grupare infractionala suspectata de furt in forma continuata, in acest dosar fiind inceputa urmarirea penala in cazul a 33 de persoane. Se pare ca, din luna aprilie a anului 2013 si pana in prezent, persoanele vizate in acest dosar ar fi sustras atat produse petroliere (titei si condensat) din conductele de transport produs petrolier apartinand unei societati comerciale si care tranziteaza subteran localitatile Bascov, Babana si Poiana Lacului, precum si conducte dezafectate din patrimoniul aceluiasi agent economic, conform comunicatului.

Prejudiciul se ridica la 300.000 de lei.

Foto: b1.ro

author avatar
Alina Costache
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger