Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]enational.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Rezultate admitere 2011 – Medicina Bucuresti (UMF)

Rezultate admitere 2011 – Medicina Bucuresti (UMF)

Autor:

Rezultatele admiterii 2011 pentru FACULTATEA DE MEDICINA din Bucuresti, au fost cele mai bune din ulitii ani. Practic in sesiunea iulie 2011 la examenul de admitere pentru FACULTATEA DE MEDICINA s-au ocupat toate locurile.

 

Rezultate admitere UMF Carol Davila Bucuresti 300x208 Rezultate admitere 2011   Medicina Bucuresti (UMF)Conform declaratilor rectorului Universitatii de Medicina Bucuresti, Florian Popa, UMF a hotarat ca sa nu mai sustina examinarea din toamna. Concurenta la FACULTATEA DE MEDICINA si (UMF) a fost pe masura rezultatelor admiterii, si anume 3,8 pe loc.

In acest an, 2011, la examenul de admitere in FACULTATEA DE MEDICINA BUCURESTI s-au inscris 3012 concurenti.Ca si in cazul Admiterii la liceu, examenului de bacalureat, examenului de titularizare, eNational.ro a fost primul site care a informat internautii despre REZULTATELE ADMITERE – FACULTATEA DE MEDICINA BUCURESTI 2011.

Poze cu titlu informativ primite de la un citior,! Pentru certificarea rezultatelor va rugam sa verificati listele de la UMF!


137,579 Afisari LA INCEPUTUL PAGINII
NU RATA SA CITESTI!

Spune-ti parerea