AcasăMONDENChef Florin Dumitrescu are apucaturi de gospodina

Chef Florin Dumitrescu are apucaturi de gospodina

Dupa ce Chef Scarlatescu s-a apucat de comert online cu tigai si tunici de bucatar, iata ca a venit si randul lui Chef Dumitrescu sa faca ceva lucrativ. El a lansat o linie de sandvisuri. Scumpe si cu multa paine.

Stiti ce-i ala un sandvis, nu? Adica o felie de paine unsa cu unt sau margarina peste care se pune ce mai gasesti prin frigider: o foaie de salata, cascaval sau branza si, daca e zi de leafa, o felie de sunca sau salam. Peste glorioasa constructie culinara se asaza o alta felie de paine. Si gata. Am carat la d-astea toata scoala generala, ba si la liceu, pana prin a 10- a. Ei, Chef Florin Dumitrescu a reinventat (pe langa roata si apa calda) gaura de la covrig. Treaba e ca vrea si parale grele pe coca multa, ca unu-i el, MasterCheful Iadului.

Home-made putin, pret urias

Conform lui nenea bucatarul devenit gospodina cu staif, cele trei tipuri de sandvisuri lansate pe orbita papilelor gustative romanesti sunt: cu piept de curcan, cu branza de capra si cu jambon de casa. Da, dar ele mai contin si trebi maiastre: “piureuri de legume si dulceturi facute dupa retete proprii, dar si ingrediente home-made”. Si toate costa peste 13 lei (circa un pic sub 4 euro).  Sandvisurile au fost testate si de cei de la metropotam.ro care au ajuns la urmatoarea concluzie: “Paine multa, ingrediente putine, amestecurile banale (sunca cu paine; branza cu rosii). Ne pare rau, noi nu mai gustam asa ceva. Un fiasco total!”. I-am citat pe ei ca sa nu va spunem ce gandim noi cu adevarat. Nu de alta, dar nici hartia de ziar nu ar suporta asa ceva…

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
552 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger