AcasăMONDENMichelle Obama: “M-am saturat! Vreau sa divortez!”

Michelle Obama: “M-am saturat! Vreau sa divortez!”

Presedintele Barack Obama a bagat-o pe maneca. Sotia Michelle i-a cerut divortul si chiar s-a intalnit cu avocatii pentru a pune la punct detaliile tehnice ale despartirii.

“Gata, mi-a ajuns! M-am saturat! Vreau divortul!”, i-ar fi strigat furioasa Michelle Obama sotului ei, presedintele american Barack Obama, dupa isprava de acum cateva saptamani, cand acesta a fost fotografiat in timp ce se amuza teribil si se poza cu  telefonul alaturi de premierul danez Helle Thorning-Schmidt, la slujba in memoria lui Nelson Mandela. Aceasta, insa, sustin jurnalistii de la National Enquirer, este doar picatura care a umplut paharul. Lucrurile scartaie de mult intre sotii Obama, care dorm in camere separate.

“Casnicia sotilor Obama este pe butuci.Barack si Michelle trec prin momente grele de multi ani, dar au ales sa ramana un cuplu pentru fetele lor, dar si pentru cariera politica a lui Barack. Acum, insa, Michelle simte ca i-a ajuns cutitul la os. Crede ca a fost umilita in fata intregii lumii si i-a spus sotului ei ca s-a saturat. S-a intalnit chiar si cu avocatii pentru a pune la punct divortul”, sustine sursa jurnalistilor de peste Ocean. “Cu siguranta, Michelle va ramane la Casa Alba pana la sfarsitul mandatului, dar a fost foarte clara: de acum ea si Barack vor duce vieti separate”, a adaugat aceeasi sursa. Din cate se pare, prima doamna a Statelor Unite e foarte hotarata sa puna punct mariajului de 21 de ani cu Barack Obama.

Deocamdata, s-a mutat intr-una dintre camerele de oaspeti de la Casa Alba si a dat dispozitii ca o parte dintre lucrurile ei sa fie mutate in resedinta de cateva milioane de dolari pe care cei doi soti o au in Chicago. Dupa incheierea mandatului de presedinte al lui Barack, Michelle planuieste sa puna intre ea si politician aproape 5.000 de mile distanta. Ideea ar fi ca Barack sa se mute in Hawaii, de unde sa isi continue cariera politica, in vreme ce Michelle va ramane la Washington pana fiicele ei, Sasha, 12 ani, si Malia, 15 ani, vor termina scoala. Daca, intr-adevar, cei doi Obama vor divorta, cu siguranta, presedintele va iesi vizibil saracit din acest razboi. “Michelle vrea o parte considerabila din averea lui Barack. Divortul asta o sa il coste foarte scump pe presedinte”, a mai spus sursa celor de la National Enquirer, adaugand ca prima doamna se gandeste sa isi “loveasca” sotul cu actele de divort pana la plecarea acestuia de la Casa Alba, cand ar putea aduna in conturi peste de 30 de milioane de dolari, din contracte cu editurile pentru publicarea memoriilor si 65 de milioane de dolari din aparitii publice.

 

author avatar
Alina Creanga
2.483 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger