Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]enational.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Simona Sensual: “M-am umplut de cosuri de la cremele sotiei lui Brancu”

Simona Sensual: “M-am umplut de cosuri de la cremele sotiei lui Brancu”

Autor:

Simona Sensual s-a saturat sa fie „carne de tun“ pentru emisiunea lui Brancu si e convinsa ca a ajuns in aceasta situatie ca urmare a unui refuz… comercial.

 

IMG 0945 copy 254x300 Simona Sensual: “M am umplut de cosuri de la cremele sotiei lui Brancu”

Dupa ce-a fost „tavalita” in emisiune, Simona Sensual a simtit nevoia sa-i dea replica lui Brancu

Sensuala a sarit ca arsa cand a auzit ultima remarca pe care Cristi Brancu a facut-o la adresa ei. Se pare ca in timpul unei editii „Agentul Vip”, el ar fi spus despre vedeta ca „singura operatie care i-a ramas in minte este deschiderea parantezelor”. Blondina s-a facut foc si para si s-a pus pe dezvaluiri. Dupa ce-a stat bine si s-a gandit, ea si-a dat seama ca tratamentul pe care i-l aplica prezentatorul de vreme indelungata are la baza un singur motiv. In urma cu doi ani, ea a testat cremele de la firma Oanei, sotia lui Brancu, si s-a ales cu probleme. „Stiu ca, atunci, aveam un salon de infrumusetare, iar un domn a venit sa ma intrebe daca vreau sa folosesc anumite produse. In calitate de patroana a salonului, le-am testat, iar apoi mi-au iesit cosuri si iritatii de la cremele sotiei lui Brancu”, a declarat Simona Sensual pentru ziarul „National”.

Sare la gatul lui Brancu

brancu oana copy 300x225 Simona Sensual: “M am umplut de cosuri de la cremele sotiei lui Brancu”

Sotii Brancu si-au găsit „nasul“

Din cauza celor patite, vedeta a refuzat apoi sa ia parte la un reportaj tv, care avea ca scop promovarea acelor produse. „Acest lingau, libidinos, papa-lapte Cristian Brancu incearca din rasputeri sa ne dovedeasca pe zi ce trece ca el isi castiga painea muncind, adica jignind, aducand acuze grave, calomnii tuturor. Excluzand-o pe “superba” sa sotie, ea fiind singura persoana demna de a fi in emisiuni si tabloide”, a mai completat ea.

NU RATA SA CITESTI!

Spune-ti parerea