Inainte de premiera noului sezon, vedetele Prima TV, s-au relaxat, la munte, intr-un weekend gastrocomic.
Echipa Carcotasilor a petrecut ultimul weekend din aceasta vara la Fundatica, unde, pe langa o plimbare cu caruta si un „zbor” cu tiroliana, a avut loc si un test in bucatarie. Concret, Unguru’ Bulan a trebuit sa gateasca gulas! Rezultatul a fost inclus la sectiunea fusion, avand in vedere ca langa bucatar s-a aflat si Oana Paraschiv, care a venit cu know-how moldovenesc.
„Ca toata lumea, stiu sa mananc spaghetti al dente, rosii cu branza, buritto sau conserve cu ton, asa cum stiu sa mananc bataie la table si fussball. La gatit gulas, insa, nu ma intrece nimeni pe o raza de 1 kilometru. Tocmai de aceea, micuta localitate de langa Rucar a fost mediul ideal pentru a-mi arata calitatile de bucatar”, s-a laudat Carcotasul. Gulasul a fost mancat cu pofta de intreaga echipa a Cronicii care, la final, i-a aplaudat pentru calitatile gastronomice, atat pe el, cat si pe blonda lui asistenta.