AcasăRecomandari„Ciurli Burli”, tranzactii cu „Dr. Love” in contul victimelor din „Colectiv”

„Ciurli Burli”, tranzactii cu „Dr. Love” in contul victimelor din „Colectiv”

FRF a decis sa doneze suma de 22.000 de euro Fundatiei Estuar, prezidata de Cristian Andrei, „doctorul de suflete”, bani care vor fi folositi in vederea continuarii programelor de sustinere a victimelor si apartinatorilor tragediei din clubul Colectiv.

Banii pe care Burleanu i-a strans din vanzarea tricourilor „nationalei” au ajuns la doctorul Cristian Andrei

Valoarea acestei donatii a fost realizata din primele obtinute de jucatorii echipei nationale la unul dintre meciurile din campania pentru calificarea la Euro 2016. Astfel, au fost stransi 18.000 de euro la care se adauga contributia de 4.000 de euro a celor care au ales sa sprijine victimele din Colectiv prin achizitionarea tricourilor comemorative, la initiativa FRF. Acordul vizeaza un parteneriat de lunga durata prin care vor fi dezvoltate programe de reabilitare, recuperare si de reintegrare sociala a tuturor beneficiarilor activitatilor desfasurate de Fundatia Estuar. „Solidaritatea si mobilizarea fiecaruia confirma inca o data ca impreuna putem face mult mai mult. Am apreciat sprijinul jucatorilor, al fiecaruia dintre voi care a ales sa fie alaturi de cei aflati in nevoie. Suntem deschisi colaborarilor care construiesc solutii viabile pentru societatea civila”, a declarat presedintele FRF, Razvan Burleanu.
In urma tragediei din 30 octombrie 2015 si-au pierdut viata 63 de persoane, dintre care 27 au murit in incendiu, 24 in spitalele din tara si 12 in strainatate. Alti 13 pacienti raniti in Colectiv se mai afla internati in unitati medicale din afara tarii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
766 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger