AcasăSPORT125 de milioane de euro pentru Real Madrid, 20 de milioane salariu...

125 de milioane de euro pentru Real Madrid, 20 de milioane salariu lui Cristiano Ronaldo!

CR7 poate bifa al doilea transfer „galactic” din cariera

Visul miliardarilor qatarezi de a forma la Paris cel mai puternic club de fotbal din lume este tot mai aproape de realitate.

CR7 poate bifa al doilea transfer „galactic” din cariera

Paris Saint Germain are pregatite 125 de milioane de euro pentru Real Madrid. Banii ar trebui sa fie suficienti pentru transferul superstarului Cristiano Ronaldo, considera arabii. Fotbalistului portughez i s-a oferit un salariu de 20 de milioane de euro, potrivit Daily Mirror. Cotidianul britanic scrie ca presedintele clubului PSG, multimiliardarul Nasser Al-Khelaifi, s-a intalnit la Madrid cu impresarul Jorge Mendes, caruia i-a facut „o ofera de nerefuzat”. Ajuns la 30 de ani, Cristiano Ronaldo ar accepta mutarea in Franta, mai ales ca PSG ii pune pe masa inca 3 milioane de euro peste contractul avut la Real Madrid.
CR7 a sosit in capitala Spaniei in vara anului 2009, de la Manchester United, in urma unui transfer de 94 de milioane de euro, cea mai mare valoare la vremea respectiva. Presa internationala a scris in ultima perioada ca si gruparea din Manchester este interesata de Ronaldo, dorind sa-l readuca pe „Old Trafford” cu 120 de milioane de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger