AcasăSPORT13 la rand si distractie la Crandon Park Beach

13 la rand si distractie la Crandon Park Beach

Pe plaja din Miami, alaturi de staff-ul personal, Simona Halep a parut un cu totul alt om

Dupa victoria cu Flavia Pennetta (al 13-lea consecutiv), Simona Halep si-a anuntat staff-ul care este prezenta alaturi de ea la Miami Open :„It’s party time!”.

Pe plaja din Miami, alaturi de staff-ul personal, Simona Halep a parut un cu totul alt om

Participarea la puternicul turneu american (fostul Key Biscayne Open) s-a dovedit o alegere extraordinara pentru jucatoarea din Romania, care azi-noapte urma sa dispute „sfertul” cu Sloane Stephens.
Insa, pana la confruntarea cu urmasa Serenei Williams, romanca si-a rezervat cateva ore libere pentru distractie. Imediat ce a trecut de italianca Flavia Pennetta, Simona le-a transmis tuturor celor din staff-ul personal ca ziua de marti este rezervata relaxarii pe plaja. Locatia aleasa: Crandon Park Beach, din Key Biscayne, una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul Floridei. Nisipul fin, muzica reggae, salsa sau disco, numeroasele baruri si baldachine de plaja, totul face din Crandon Park Beach o amintire de neuitat. „Momente de exceptie”, a scris Halep pe Facebook, postand cateva fotografii alaturi de cei apropiati. Intr-adevar, de exceptie, dar si de nerecunoscut, Simona Halep afisand un look cu care fanii ei sunt mai putin obisnuiti.

Samantha Smith: „Simona este cea mai rapida jucatoare din lume”

Ce a realizat Simona Halep in 2015 (25 de victorii si o singura infrangere, 3 turnee cucerite, dintre care doua de categorie Premier Mandatory – Indian Wells si Dubai) i-a socat pe specialistii in tenis. Samantha Smith (foto), fosta mare jucatoare de tenis, s-a declarat uluita de stilul impus de romanca: „Halep este cea mai rapida jucatore din circuit, asta este clar si evident. Ce-mi place la Simona este ca recunoaste cand joaca slab. Spre exemplu, cu Makarova a spus ca nu a evoluat precum o campioana, ca trebuia sa lupte. Asta face din ea un mare caracter! Miscarile Simonei Halep te lasa masca. In acest moment, Serena Williams ii poate sta in fata”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger