AcasăSPORT1,5 milioane de euro pentru promovarea Rapidului

1,5 milioane de euro pentru promovarea Rapidului

Rapidistii trag tare la antrenamente pentru promovarea in Liga 1

Retrogradat pentru a doua oara in ultimii trei ani, Rapidul cauta o promovare ce i-ar putea aduce „evadarea” din mediocritatea in care a ajuns clubul.

Rapidistii trag tare la antrenamente pentru promovarea in Liga 1

Ca sa fie siguri ca isi indeplinesc obiectivul, giulestenii au pregatit un buget de 1,5 milioane de euro, cel mai mare dintre toate echipele inscrise in Liga 2. Presedintele Ovidiu Burca anunta ca nu vor fi probleme cu banii in sezonul urmator, atat timp cat finantatorul Valerii Moraru isi va respecta angajamentul luat: „Cand am ajuns la Rapid, lucrurile nu erau deloc in regula, atat din punct de vedere sportiv, cat si al organizarii clubului. Dar usor, usor tindem si noi catre profesionalism. Bugetul de promovare este in jur de 1.5 milioane de euro, finantare integrala din sursele familiei Moraru. Ei au girat acest buget in fata echipei, in fata judecatorului sindic si a statului roman”. Despre plecarea antrenorului Florin Marin la ACS Timisoara, numai de bine, zice Burca, atat timp cat in locul sau a venit Dan Alexa, unul dintre fostii fotbalisti apreciati de tribuna giulesteana. „M-a surprins cand Florin Marin a venit si mi-a cerut sa-l las sa mearga la Timisoara. Nu m-am putut opune, am inteles situatia si l-am sustinut. Pe Dan Alexa il cunosc foarte bine, am jucat impreuna cu el, am o relatie foarte apropiata, il stiu cum gandeste si stiu ce fel de caracter are. Am fost convins ca el este varianta cea mai potrivita”.
In prima etapa a ligii secunde, Rapid a castigat la scor de neprezentare (3-0) meciul cu CS Balotesti, disputat pe stadionul „Giulesti”, in fata a 5.000 de spectatori. Golurile gazdelor au fost marcate de Iulian Popa (dubla) si George Tudoran. Urmatoarea partida este programata duminica, la Constanta, cu Farul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger