AcasăSPORTA intrat milionul in cont?

A intrat milionul in cont?

Ahmetov a stiut cum sa-l atinga la coarda sensibila pe Lucescu

Sahtior Donetk s-a calificat in finala Cupei Ucrainei, iar Mircea Lucescu are ocazia sa salveze cu un trofeu acest sezon controlat in totalitate de Kiev.

Ahmetov a stiut cum sa-l atinga la coarda sensibila pe Lucescu

Returul cu Dnipro a fost mai greu decat se asteptau jucatorii Sahtiorului, care in tur castigasera cu 1-0 pe terenul adversarei. Impinsi de la spate de arbitri, finalistii Ligii Europa au fortat ducerea meciului in prelungiri dupa ce Kalinici a deschis scorul in minutul 30. N-au rezistat, insa, asaltului declansat de trupa lui Mircea Lucescu, brazilianul Luiz Adriano restabilind egalitatea in minutul 77. A fost golul calificarii in finala, dar si un bun prilej pentru „Il Luce” sa faca urmatorul anunt la conferinta de presa: „Voi sta inca un sezon in aceleasi conditii si ma voi lupta. Cer, totusi, sa nu fiu pedepsit si umilit in fata jucatorilor mei. Vreau ca Sahtior sa fie un club respectat, pentru ca a scris istorie in fotbalul ucrainean (…) Este greu in conditiile date, deoarece o echipa (n.n. – Dinamo Kiev) joaca mereu acasa, iar noi doar in deplasare. Finala Cupei va fi tot la Kiev”.
In urma cu o saptamana, miliardarul Rinat Ahmetov anunta ca va incerca sa-l convinga pe Mircea Lucescu sa mai ramana un sezon la Sahtior. Presa din Ucraina a speculat, insistand asupra unei oferte de marire a salariului cu un milion de euro, propunere care iata ca l-a convins pe tehnicianul roman sa semneze un nou contract.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger