AcasăSPORTA pierit in conditii groaznice: Un portar a murit dupa ce a...

A pierit in conditii groaznice: Un portar a murit dupa ce a fost lovit, accidental, de un fotbalist!

Inca o familie distrusa de accidentul de la Lupeni

Momente cumplite pentru jucatorii unor formatii care au asistat, neputinciosi, la o tragedie. Un portar in varsta de 30 de ani a pierit, dupa ce a fost lovit in cap de un jucator, care s-a dezechilibrat.

In momentul caderii, fotbalistul l-a lovit foarte grav pe aparatorul buturilor, iar acesta din urma a pierit, in drum spre spital, din cauza traumatismului sever. Teribilul accident a avut loc duminica, in timpul unui meci din Gabon, pe fondul unui gazon alunecos, potrivit newsrt.us.

Din ceea ce povestesc martorii, Azougoui, portarul echipei AC Bongoville, a iesit sa prinda o minge care ameninta poarta pe care o apara, in momentul in care s-a produs tragedia. Involuntar, jucatorul formatiei adverse l-a lovit in zona capului, in clipa in care s-a dezechilibrat si a cazut pe iarba uda.

Din nefericire, in ciuda interventiei echipelor medicale ale celor doua formatii, si a faptului ca portarul a fost dus de urgenta la spital, viata lui nu a mai putut fi salvata, iar medicii au constatat decesul chiar in drum spre unitatea de primiri urgente.

346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger