AcasăSPORTAdrian Cristea isi relanseaza cariera la un club din Liga I

Adrian Cristea isi relanseaza cariera la un club din Liga I

Ramasa fara echipa, dupa despartirea de Steaua Bucuresti, mijlocasul Adrian Cristea s-a antrenat mai mult prin cluburi si restaurante.

Totusi, fotbalistul de 30 de ani si-a dat seama ca vrea sa le demonstreze haterilor ca nu si-a spus ultimul cuvant in cariera profesionista si cauta sa se puna cat mai rapid pe picioare pentru a reveni in top.

Si-a incercat norocul la Rapid Bucuresti, insa, conform digisport.ro, antrenorul Ionel Ganea l-a refuzat, fiind nemultumit de conditia fizica aratata de Cristea.

In cele din urma, mijlocasul a ajuns la un acord cu Concordia Chiajna, formatia cu care ar urma sa semneze un contract valabil pana la sfarsitul sezonului, cu drept de prelungire.

Cristea este pariul lui Marius Sumudica pentru restul sezonului. Antrenorul Concordiei este nemultumit de cele doar patru puncte obtinute in cinci etape si spera ca venirea lui Cristea sa ajute echipa sa urce in clasamentul Ligii I.

Adrian Cristea a evoluat pentru Politehnica Iasi, Dinamo Bucuresti, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiesti, Standard Liege si Steaua Bucuresti si a adunat noua selectii in echipa nationala a Romaniei.

author avatar
Cristi Ionita
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger