AcasăSPORTAdrian Mutu, aproape de un transfer in India

Adrian Mutu, aproape de un transfer in India

Atacantul roman Adrian Mutu, echipierul formatiei Petrolul Ploiesti, are mari sanse sa joace, de luna viitoare, in SuperLiga Indiei.

SuperLiga Indiei este primul campionat profesionist organizat in aceasta tara. Fiecare echipa, dintre cele opt existente, a avut posibilitatea sa-si angajeze cate un antrenor si un jucator de top, iar digisport.ro anunta ca Chennai Titans a facut o oferta pentru Adrian Mutu.

Iar cum oferta este una avantajoasa, din punct de vedere financiare, Mutu pare dispus sa-si incerce norocul in India, el urmand sa incaseze cate 700.000 de euro pe sezon.

Sursa amintita precizeaza ca la Chennai Titans antreneaza Marco Materazzi, bun prieten cu Adrian Mutu, si ca tehnicianul italian s-a orientat catre atacantul roman, dupa ce a fost refuzat de brazilianul Ronaldinho.

Printre vedetele care vor evolua in SuperLiga Indiei se regasesc Alessandro Del Piero, Robert Pires, Nicolas Anelka, Joan Capdevila sau David Trezeguet. Ca antrenori figureaza nume precum italianul Franco Colomba, David James, fostul portar englez, sau brazilianul Zico.

author avatar
Cristi Ionita
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger