AcasăSPORTAlbin, primul „fugar” de la Petrolul

Albin, primul „fugar” de la Petrolul

Juan Albin a fost cel mai complet jucator din lotul Petrolului

Mijlocasul urguayan Juan Angel Albin este prima vedeta care paraseste echipa Petrolul Ploiesti dupa arestarea patronului Dan Capra.

Juan Albin a fost cel mai complet jucator din lotul Petrolului

Considerat unul dintre cei mai talentati mijlocasi din Liga 1, experimentatul Juan Albin a semnat un contract cu gruparea Veracruz, a anuntat clubul mexican pe site-ul oficial. „Bun venit, Albin!”, i-a urat fotbalistului chiar patronul gruparii Veracruz, Fidel Kuri Gatajales. Fotbalistul in varsta de 28 ani a evoluat intre 2006 si 2013 in Primera Division, pentru Getafe (2006-2011) si Espanol Barcelona (2011-2013). Apoi, Albin a jucat in tara natala, pentru formatia Nacional Montevideo, club care l-a si lansat in fotbalul de performanta. Din septembrie 2013, el a facut parte din lotul echipei Petrolul. In turul campionatului, Albin a marcat 5 goluri in 14 meciuri etape. Formatia Tiburones Rojos de Veracruz se pregateste pentru Turneul Clausura al campionatului mexican, dupa ce a ocupat locul 17 (penultimul) in prima parte a competitiei.
Atacantul Toto Tamuz este urmatorul nume greu ca va parasi Petrolul, el avand oferta de la doua cluburi importante din Israel. Un alt star, Felipe Teixeira, este cu un pas in curtea Universitatii Craiova.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger