AcasăSPORTAlesul lui Ferguson, alungat cu pietre din Manchester

Alesul lui Ferguson, alungat cu pietre din Manchester

Davis Moyes nu va fi deloc regretat de fanii lui United

Tehnicianul David Moyes nu mai este antrenorul echipei Manchester United, a anuntat, ieri, pe site-ul oficial, gruparea engleza, care nu a dat publicitatii alte detalii.

Davis Moyes nu va fi deloc regretat de fanii lui United

David Moyes a fost adus la Manchester United la inceputul sezonului, dupa ce Alex Ferguson a decis sa se retraga din activitate. Antrenorul scotian in varsta de 50 de ani semnase un contract pe sase ani cu Manchester United. Manchester United se afla in prezent pe locul 7 in clasamentul din Premier League si risca sa rateze in sezonul viitor participarea in cupele europene pentru prima data dupa 1990.
Luni, cotidianul “The Telegraph” anticipase ca Moyes va fi demis dupa ce a pierdut sustinerea proprietarilor clubului, familia Glazer. „La doar 11 luni dupa ce a semnat un contract pe sase ani, ales ca succesorul lui Sir Alex Ferguson la United, se pare ca Moyes a pierdut sustinerea familiei Glazer si a conducerii clubului, ultima picatura fiind infrangerea din meciul cu Everton scor 0-2. Familia Glazer este extem de dezamagita de prestatia echipei in acest sezon si priveste posibilitatea din ce in ce mai mare a incheierii campionatului pe locul 7 ca fiind mult sub asteptari”, a notat sursa citata.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger