AcasăSPORTAlin Petrache: „Unele federatii sportive n-au tratat cu seriozitate Jocurile Europene”

Alin Petrache: „Unele federatii sportive n-au tratat cu seriozitate Jocurile Europene”

Alin Petrache le atrage atentia conducatorilor federatiilor sportive ca nu accepta jumatatile de masura

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Alin Petrache, a declarat, ieri, ca este nemultumit de activitatea unor federatii care nu au tratat cu seriozitate Jocurile Europene de la Baku.

Alin Petrache le atrage atentia conducatorilor federatiilor sportive ca nu accepta jumatatile de masura

Prezent pe Aeroportul Henri Coanda, acolo unde a primit delegatia care a reprezentat tara la competitia din Azerbaidjan, Petrache le-a atras atentia conducatorilor de la cateva federatii sportive ca „n-au apasat pe acceleratie atunci cand trebuia”: „Suntem multumiti pe de o parte si nemultumiti pe de alta. Activitatea unora dintre federatii care au tratat cum trebuie aceasta competiti s-a vazut in obtinerea medaliilor. Dar, suntem nemultumiti de anumite federatii pentru ca nu au tratat cu seriozitate competitia si nu au apasat pe acceleratie atunci cand trebuia. Pe data pe 7 iulie vom face o conferinta de presa, dupa ce vom discuta cu antrenorii, managerii si sportivii care au participat la aceasta competitie, si vom aprecia la rece Jocurile Europene de la Baku”, a declarat Alin Petrache. Despre evolutia sportivilor romani, presedintele COSR afirma ca „cele 12 medalii obtinute la Jocurile Europene mentin Romania in elita sportului european. A fost o competitie puternica, in care ne-am confruntat cu mari sportivi, campioni olimpici, mondiali si europeni”.
Romania a participat la Jocurile Europene cu 147 de sportivi, incheind competitia de la Baku pe locul 17 din 42 de natiuni, cu 12 medalii, din care trei de aur, cinci de argint si patru de bronz.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger