AcasăSPORTAlin Petrache si-a dat demisia de la COSR

Alin Petrache si-a dat demisia de la COSR

La aproape doi ani de cand se afla in postura de presedinte al Comitetului Olimpic Roman, Alin Petrache a parasit fotoliul de lider al COSR.

Nu mai e cale de intors. Dupa cum anuntase deja, inainte ca Olimpiada de la Rio sa se fi terminat si inainte de a se face o analiza a rezultatelor si a planurilor delegatiei prezente in Brazilia, Petrache a decis sa plece din fruntea forului sportiv, informandu-i oficial, in acest sens, pe membrii Comitetului Executiv al COSR, in cadrul sedintei de luni. „Avand in vedere ca Echipa Olimpica a Romaniei nu a reusit, la Jocurile Olimpice de la Rio, sa isi indeplineasca obiectivul asumat de Comisia Tehnica si federatiile nationale (6-8 medalii), si asa cum am anuntat deja ca voi face, astazi mi-am depus demisia din functia de presedinte al COSR in fata Comitetului Executiv, care va urma pasii statutari pentru preluarea prerogativelor. Regret enorm ca nu le-am putut oferi romanilor medaliile si rezultatele pe care si le doreau”, a transmis Petrache, subliniind totodata ca prin pasul facut a vrut sa demonstreze, o data in plus, un aspect. „Nu am tinut niciodata la functii sau la anumite pozitii, indiferent de importanta acestora”, a punctat Petrache, presedintele demisionar al Comitetului Olimpic Roman.

Mai mult, fostul rugbist a risipit orice zvon pe tema unei eventuale intentii de a reintra in cursa pentru un post in cadrul institutiei cu sediul in apropierea Arcului de Triumf, din Capitala. „Nu doresc sa mai candidez pentru vreo functie in cadrul COSR la urmatoarele alegeri”, a mai sustinut Petrache in mesajul prin care si-a anuntat decizia de a pleca din fruntea COSR.

sursa foto: facebook.com/olympicromania

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger