AcasăRecomandariAm fost lucrat de Lupescu!

Am fost lucrat de Lupescu!

Chiar daca nu mai ocupa functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu putea fi in continuare membru al Comitetului Executiv al UEFA.

Mircea Sandu crede ca, din umbra, Ionut Lupescu i-a blocat ramanerea in C.Ex. al UEFA

Era de ajuns ca FRF sa-l propuna pentru un nou mandat (si sa-i asigure votul necesar) si „Nasu” ar fi ramas pentru inca patru ani in conducerea UEFA. Culmea, Sandu afirma ca avea promisiunea lui Razvan Burleanu ca lucrurile vor sta intocmai, insa este convins ca o interventie din afara l-a determinat pe urmasul sau de la „Casa Fotbalului” sa-si incalce cuvantul dat. „A doua zi dupa Adunarea Generala si dupa alegeri, Burleanu, de fata cu Anghel Iordanescu si Gino Iorgulescu, mi-a declarat ca ar fi foarte incantat daca voi da consultanta si sprijin noii conduceri a FRF. Ziua urmatoare, a iesit cu niste declaratii in presa… Comitelul Executiv al FRF n-a propus ca Romania sa aiba in continuare un candidat pentru C.Ex. al UEFA. Ionut Lupescu este unul dintre cei care l-au influentat pe Burleanu in acest sens. El a crescut langa mine, e pacat! Cind iti iei avant si vrei sa fii cel mai tare din prima, e mai greu”, a dezvaluit Mircea Sandu, convins ca „nu va mai fi prea curand un roman la UEFA”.
Printr-o conjunctura favorabila, Sandu putea ataca in 2016 chiar functia de vicepresedinte, avand atuul vechimii in structurile de conducere ale UEFA!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger