AcasăSPORTAna Maria Prodan condamna campionatul din care face bani: "Liga I este...

Ana Maria Prodan condamna campionatul din care face bani: „Liga I este o mizerie!”

Impresarul Ana Maria Prodan condamna campionatul de fotbal al Romaniei, desi ea are sub contract o multime de jucatori din Liga I de pe care face bani frumosi.

Sotia lui Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, sustine ca tehnicianul ar trebui sa urmeze exemplul lui Mircea Lucescu, Razvan Lucescu, Dan Petrescu sau Dorinel Munteanu si sa-si gaseasca un angajament in strainatate.

„Liga I este o mizerie! Imi pare atat de rau ca Steaua, la nivelul asta, joaca intr-un campionat atat de murdar. Eu nu mai suport atata golanie” a spus Ana Maria Prodan, la Sport Total FM.

Ana Maria Prodan se declara dezgustata de abuzurile anumitor patroni si sustine ca „am luptat atat de mult ca jucatorii sa ramana in Romania, dar mi-am dat seama ca este imposibil, aici este un mediu putred de la radacina. La noi sunt o gramada de infractori care fac misto pe la televiziuni.  Cand il vezi pe Halagian ca vorbeste cu atata nonsalanta despre reciprocitati si blaturi… El povesteste ce a facut cu Jean Padureanu, cum se uita portarul in tribuna dupa gagici. Asta este nivelul nostru”.

Sotia lui Reghecampf este de parere ca antrenorii romani care au plecat in strainatate au ales contracte financiar avantajoase, dar si campionate in care sa-si faca treaba cu demnitate.

author avatar
Cristi Ionita
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger