AcasăSPORTAndrei Stoica, KO senzational la Superkombat Geneva (VIDEO)

Andrei Stoica, KO senzational la Superkombat Geneva (VIDEO)

Andrei Stoica si-a pastrat centura de campion mondial la categoria supercruiser, in versiunea Superkombat, dupa ce l-a invins, prin knock-out in repriza a treia, pe spaniolul Moises Baute.

Confruntarea dintre Andrei Stoica si Moises Baute, de sambata seara, a fost main-event-ul galei Superkombat Final Elimination ce a avut loc la Geneva (Elvetia).

Dupa doua repriza echilibrate, Andrei Stoica a facut diferenta in ultima runda, cand l-a prins pe iberic cu o lovitura pe contra.

Este a doua oara la rand cand Andrei Stoica isi apara cu succes centura, romanul reusind sa-l invinga, la decizie, pe turcul Ali Cenik in iunie, la Constanta.

Andrei Stoica a ajuns la 34 de victorii, din 41 de meciuri, luptatorul roman urmand sa se bata si pe 22 noiembrie, la Monza (Italia), in cadrul Superkombat Final Tournament.

Tot la Monza va avea loc si o piramida de patru la categoria semigrea. Polonezul Dawid Kasperski, britanicul Michael Terrill, francezul Aristote Quitusisa si spaniolul Jorge Loren au obtinut, la Geneva, dreptul de a se bate la Monza pentru marele premiu pus in joc.

Interesant este ca Aristote Quitusisa l-a invins, la decizie, pe Bogdan Stoica, la capatul unei confruntari extrem de echilibrate.

Nici romano-italianul Lucian Danilencu nu s-a bucurat de un mai mare succes la Geneva, el fiind facut knock-out, in repriza a treia, de bosniacul Enver Sljivar, intr-unul dintre cele mai spectaculoase super-fight-uri ale serii.

[youtube]GoXpJITJVic[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
1.299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger