AcasăSPORTAntena 1 transmite derby-ul fiecarei etape!

Antena 1 transmite derby-ul fiecarei etape!

Steaua - Petrolul este meciul difuzat de Antena 1 in prima etapa

„Fotbal la toata lumea”, cam asta pare motto-ul verii 2015. Dupa ce anul trecut se testa terenul pentru introducerea sistemului pay-per-view, astazi s-a ajuns in situatia ca numai cine nu vrea sa nu se uite la macar un meci pe etapa!

Steaua - Petrolul este meciul difuzat de Antena 1 in prima etapa

Disperat sa-si recupereze o parte din investitia facuta cand a achizitionat drepturile tv ale Ligii 1 pentru urmatorii cinci ani, Arpad Paszkany cauta acum sa vanda meciuri „la kilogram”. In numai un an, finantatorul CFR-ului s-a inteles cu RCS&RDS, Telekom si UPC, adica toti marii cablisti ai Romaniei. De ieri, in „afacerea” asta a intrat si Antena 1. Postul din Baneasa a platit pentru dreptul de a transmite cel mai important joc al fiecarei etape. Debutul se va face chiar in prima runda, cand la Antena 1 se va vedea confruntarea dintre Steaua si Petrolul, programata sambata seara, pe Arena Nationala. Altfel, toate meciurile sunt disponibile pe canalele de nisa Digi Sport si Dolce Sport.
Pentru prima data in istoria Romaniei, campionatul va avea play-off si play-out. Firma Intel Sky Broadcast plateste anual 34,1 milioane de euro (cu tot cu TVA) pentru drepturile tv ale Ligii 1.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger