AcasăSPORTAntrenorii dinamovisti au interzis la echipa nationala!

Antrenorii dinamovisti au interzis la echipa nationala!

Andone crede ca portile FRF sunt inchise pentru el

Ravnit de toti antrenorii romani, postul de selectioner al echipei nationale nu poate fi ocupat si de dinamovisti, sustine Ioan Andone.

Andone crede ca portile FRF sunt inchise pentru el

Cu toate ca pe plan intern si-a demonstrat valoarea, castigand toate trofeele puse in joc, „Falcosul” este convins ca niciodata nu va fi chemat sa pregateasca si echipa nationala. Motivul tine de trecutul sau dinamovist, incompatibil cu traditia ca „stelistii” sa conduca prima reprezentativa. „Niciodata! Nici eu, nici Mircea Rednic. Suntem dinamovisti si stiti ca Steaua a fost acolo tot timpul. Nu mai sper”, a declarat Andone la „Digi Sport”. Totusi, Andone se contrazice singur atunci cand afirma ca viitorul selectioner va fi ales dintre actualii „secunzi” ai lui Anghel Iordanescu: „Eu cred ca ramane Puiu. Sau, din ce stiu, va fi selectioner unul dintre secunzi. E unul care e crescut acolo. Nu conteaza ca nu are experienta, ca nu are rezultate in cupele europene, ca nu are trofee. Dar e crescut in stilul ala de acolo”. Dintre cei trei „secunzi” ai lui Iordanescu, niciunul nu are trecut stelist: Viorel Moldovan a jucat la Dinamo si Rapid (a fost si antrenor in Giulesti), Ionut Badea a facut cariera la FC Arges, iar Daniel Isaila a imbracat tricoul Brasovului, cu cateva prezente si la Rapid.
In alta ordine de idei, Ioan Andone critica actuala conducere a FRF, pe care o acuza ca n-a adus nicio schimbare in fotbalul romanesc: „Ce s-a ales de Divizia B, de C? E o Daciada in B si C, cum era inainte in fotbal amator. Hai sa vorbim serios! Toata lumea fuge din Romania din cauza insolventelor si a tepelor care se dau la antrenori si jucatori”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger