AcasăSPORTArbitrii romani, scosi la tabla de Kyros Vassaras

Arbitrii romani, scosi la tabla de Kyros Vassaras

Aceasta brigada va reprezenta Romania la Euro 2016

Cei mai buni arbitri romani au fost testati fizic la finalul saptamanii trecute la Mogosoaia, iar zilele acestea ei participa la un curs de instruire organizat de CCA.

Aceasta brigada va reprezenta Romania la Euro 2016

Prima intalnire de lucru a avut loc sambata, la Casa Fotbalului, in timp ce duminica, la Centrul de Fotbal Mogosoaia, arbitrii au participat la testarea fizica. „Am vrut sa verificam pregatirea fiecarui arbitru, sa vedem care este nivelul fiecaruia. Am primit informatii despre activitatea tuturor arbitrilor in pauza competitionala, iar periodic, la fiecare doua saptamani, am realizat o analiza online a cunostintelor, acestia avand obligatia de a raspunde in maximum jumatate de ora la intrebarile noastre legate de o decizie in diferite situatii de joc”, a declarat presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, grecul Kyros Vassaras. Arbitrii care in acest inceput de an au participat la cursurile organizate de UEFA in Cipru au luat parte si la un exercitiu practic, pe terenul de joc de la Mogosoaia. Sub indrumarea lui Vassaras, Ovidiu Hategan, Istvan Kovacs, Octavian Sovre, Sebastian Gheorghe, Cristina Dorcioman si Iuliana Demetrescu au analizat situatii in care balonul depaseste sau nu linia portii, exersand pozitionarea in apropierea buturilor.
„Pana la Campionatul European trebuie sa fim pregatiti pentru partea a doua a sezonului, pentru meciurile din cupele europene. Desigur, e o bucurie faptul ca voi fi prezent acolo impreuna cu echipa mea, dar avem mult de munca in aceasta perioada, iar noi vom fi atent monitorizati”, a declarat Ovidiu Hategan, singurul arbitru de centru roman care va oficia la turneul final din Franta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger