AcasăSPORTArlauskis, pentru noi, este Florin Lovin 2!

Arlauskis, pentru noi, este Florin Lovin 2!

Arlauskis a fortat castigarea derby-ului la masa verde

Abia ce uitasera de Florin Lovin, ca stelistii si-au si adus aminte de mijlocasul care dadea bir cu fugitii de pe „Giulesti” de frica unei brichete.

Arlauskis a fortat castigarea derby-ului la masa verde

Cel care a readus in prim plan gestul lui Lovin a fost Giedrius Arlauskis, singurul element negativ al derby-ului Dinamo – Steaua (1-3). La startul reprizei secunde, lituanianul s-a speriat atat de tare de petardele aruncate spre teren de fanii „cainilor” incat, cu de la sine putere, si-a luat liber un sfert de ceas, fugind la vestiare! Nu l-a mai interesat ca avea un cartonas galben si risca sa mai primeasca unul pentru „dezertare”, goalkeeper-ul stelist parea ca are un singur tel: sa forteze cu orice pret oprirea meciului din vina galeriei dinamoviste! Fara portar pe teren si fara curajul necesar de a-l elimina pe lituanian, arbitrul Cristi Balaj a trimis cele doua echipe la vestiare, acolo unde au urmat minute intregi de negocieri cu Arlauskis, care nu dorea in ruptul capului sa revina pe gazon. Intr-un final, colegii l-au convins ca planul sau nu e bun si Giedrius s-a intors sa joace fotbal, nu teatru. „Stelistii au experienta in castigarea partidelor la «masa verde». Au mai facut-o in meciul cu Rapid. Arlauskis a fost azi ca Lovin”, a reactionat presedintele dinamovistilor, Dinu Gheorghe.

A semnat cu Watford

Pentru Giedrius Arlauskis a fost ultimul derby de Romania, din vara goalkeeper-ul lituanian urmand a pleca de la Steaua din postura de jucator liber de contract. Din cate se pare, Arlauskis a semnat deja un precontract pe doua sezoane cu gruparea Watford, echipa nou-promovara in prima liga engleza.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger