AcasăSPORTAstea sunt primele echipe calificate in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Astea sunt primele echipe calificate in optimile de finala ale Cupei Romaniei

sursa foto: panduriics.ro

Marti dupa-amiaza s-au disputat primele trei meciuri din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, Otelul Galati, Pandurii Targu Jiu si CSMS Iasi fiind echipele care au obtinut calificarea in optimi.

sursa foto: panduriics.ro

Toate cele trei formatii au obtinut victorii la limita, semn ca antrenorii echipelor din Liga I nu intentioneaza sa-si oboseasca jucatorii mai mult decat trebuie pentru a ajunge in turul urmator al competitiei.

CSMS Iasi s-a impus, cu 1-0, la CSM Rm. Valcea, gratie unui gol marcat de Dedu inca din startul partidei, in timp ce Otelul Galati s-a impus, tot cu 1-0, in partida cu CF Braila, din deplasare, gratie golului marcat de Emil Jula.

Pandurii Targu Jiu a avut emotii mari in meciul cu Soimii Pancota. Pandurii au deschis scorul, prin Mevlia, dar Soimii au egalat, prin Flavius Bad, si au fost aproape sa dea lovitura. Totusi, Suciu a facut 2-1, aducand victoria pandurilor.

Gaz Metan Medias era considerata favorita in disputa cu Rapid Suceava, dar cele doua formatii au intrat in prelungiri, scorul fiind alb, 0-0, dupa 90 de minute.

Marti se mai joaca partidele Rapid – FC Botosani si ASA Targu Mures – Concordia Chiajna.

author avatar
Cristi Ionita
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger