AcasăSPORTAston Villa da 5 milioane de euro pe Florin Andone!

Aston Villa da 5 milioane de euro pe Florin Andone!

Andone, singurul roman din prima liga spaniola

Printre cei mai talentati tineri jucatori din Primera Division, Florin Andone poate face pasul spre crema fotbalului mondial: Premier League, competitia regina a tuturor intrecerilor nationale!

Andone, singurul roman din prima liga spaniola

Cu un 2015 de senzatie (5 goluri in 1000 de minute jucate), Florin Andone are parte parte numai de laude in presa iberica. Spaniolii sunt convinsi ca, daca ar fi fost titular de la inceputul sezonului, romanul termina anul cu 19 goluri marcate pentru Cordoba! Cifre la care Gareth Bale nici macar n-a visat in primul sau an la Real Madrid, desi pe el s-au platit peste 90 de milioane de euro.
Chiar daca tocmai ce a semnat prelungirea contractului cu Cordoba (are un salariu de 40.000 de euro pe luna), proaspatul international roman ar putea pleca in vara din Primera Division. Conform „Birmingham Mail”, gruparea engleza Aston Villa este dispusa sa achite clauza de reziliere, cifrata la 5 milioane de euro! „Banii sunt pe masa sefilor lui Cordoba, trebuie doar sa puna mana pe ei”, scriu jurnalistii britanici. „Lanterna rosie” a primei ligi spaniole are sanse minime sa evite retrogradarea, astfel ca milioanele incasate pe Andone ar reprezenta un colac de salvare. „Poate ca numele lui seamana cu al unui personaj din Lord of The Rings, dar el este un atacant de 22 de ani. Are 1,80 metri, este roman si a jucat in cariera la Castellon, Villarreal C, Atletico Baleares si Cordoba. A bifat 95 de aparitii la nivel profesionist si a dat 30 de goluri, deci are o medie extraordinara”, este caracterizarea pe care i-o face „Birmingham Mail” lui Florin Andone.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger