AcasăSPORTAtletico Madrid - Chelsea 0-0. Tacticizarea a ucis spectacolul!

Atletico Madrid – Chelsea 0-0. Tacticizarea a ucis spectacolul!

Atletico Madrid si Chelsea Londra au incheiat la egalitate, 0-0, meciul disputat marti seara in prima mansa din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal.

Duelul antrenorilor care pun accent pe aparare, Diego Simeone si Jose Mourinho, s-a incheiat nedecis, rezultatul fiind asteptat inca de cand au fost anuntate cele doua formule de start.

Simeone a sacrificat un varf, pe David Villa, pentru a intari linia mediana, in timp ce Mourinho a aruncat in lupta, inca din start, cinci fundasi de meserie.

A rezultat o lupta surda, la centrul terenului. Atletico a avut mai mult initiativa, profitand si de sustinerea fanilor, dar Diego Costa si Arda Turan nu au reusit sa-l invinga pe Schwarzer.

Atletico Madrid – Chelsea s-a incheiat 0-0, rezultat ce multumeste ambele tabere in conditiile in care Jose Mourinho a mers la Madrid pentru a nu primi gol, iar Diego Simeone este constient ca orice gol marcat in deplasare poate conta dublu in lupta pentru calificarea in marea finala.

Soarta dublei se va decide la Londra, iar Chelsea va avea o misiune ceva mai dificila in conditiile in care Petr Cech s-a accidentat grav in partida de la Madrid, iar John Terry, un alt lider al apararii, a acuzat si el probleme medicale.

author avatar
Cristi Ionita
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger