AcasăSPORTAUSTRALIAN OPEN: Favoritii s-au impus fara probleme. Tecau l-a batut pe Mergea!

AUSTRALIAN OPEN: Favoritii s-au impus fara probleme. Tecau l-a batut pe Mergea!

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, se apropie de final, miercuri disputandu-se ultimele meciuri din faza sferturilor de finala.

La masculin, favoritii s-au impus fara probleme. Elvetianul Stanislas Wawrinka, detinatorul trofeului, l-a expediat in trei seturi pe japonezul Kei Nishikori, 6-3, 6-4, 7-6.

Misiunea lui Novak Djokovic, cap de serie numarul unu, a fost una la fel de facila, sarbul avand nevoie de doua ore pentru a se impune, cu 7-6, 6-4, 6-2, in confruntarea cu canadianul Milos Raonic.

Djokovic si Wawrinka se vor infrunta in a doua semifinala de la Melbourne, prima opunandu-i pe britanicul Andy Murray cehului Tomas Berdych.

La feminin, Serena Williams a spulberat-o pe Dominika Cibulkova, scor 6-2, 6-2. Americanca a avut nevoie de numai 65 de minute pentru a-si asigura victorie, la capatul unei partide in care a servit si cu 200 de kilometri pe ora si a reusit 15 asi.

Serena nu o va infrunta in semifinale pe sora sa, Venus Williams. Aceasta a pierdut, cu 3-6, 6-4, 4-6, confruntarea cu Madison Keys, revelatia competitiei. Aflata pe locul 35 mondial, americanca ajunge pentru prima data in semifinalele unui turneu de Grand Slam, desi este la a 11-a participare.

Horia Tecau a castigat duelul romanesc din sferturile de finala ale turneului de dublu masculin. Horia si olandezul Jean Julien Rojer au trecut cu 6-4, 7-6 de Florin Mergea si germanul Dominic Inglot.

Tecau si Rojer urmeaza sa dea piept cu italienii Fabio Fognini si Simone Bolelli.

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger