AcasăSPORTAUSTRALIAN OPEN: Halep si Begu, calificare la brat in optimi

AUSTRALIAN OPEN: Halep si Begu, calificare la brat in optimi

sursa foto: stirileprotv.ro

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat, vineri dimineata, in optimile de finala ale Australian Open.

sursa foto: stirileprotv.ro

Cotata cu sansa a treia la castigarea turneului, Simona Halep a avut nevoie de 92 de minute pentru a se impune, cu 6-4, 7-5, impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands.

Disputat sub semnul echilibrului, meciul a fost decis de serviciul mai bun al Simonei, care a avut viteze medii mai bune pe ambele servicii.

Irina Begu s-a calificat in optimi dupa un meci tras la indigo cu cel al Simonei. Bucuresteanca, una dintre revelatiile turneului, a avut nevoie de 86 de minute pentru a se impune, cu 6-4, 6-4, impotriva nemtoaicei Carina Witthoeft.

Totusi, Irina a servit mai slab decat adversara sa, dar a fost mai eficienta cand a venit vorba de mingi de break, fructificand cinci dintre cele opt sanse avute.

Pentru Simona si Irina urmeaza meciuri complicate. Halep va da piept cu belgianca Yanina Wickmayer, jucatoare ce a trecut, cu 4-6, 6-4, 6-3, de italianca Sara Errani, favorita numarul 14.

Begu o va intalni pe canadianca Eugenie Bouchard, a saptea favorita a competitiei, jucatoare ce a trecut fara probleme de Caroline Garcia (Franta), scor 7-5, 6-0.

Australian Open a fost zguduit, vineri, de o surpriza uriasa, Roger Federer, cap de serie numarul doi, fiind eliminat inca din turul al treilea. Cvadruplu campion la Australian Open si de patru ori la rand semifinalist in perioada 2011-2014, Federer a fost extrem de nervos in confruntarea cu italianul Andreas Seppi si a pierdut, scor 4-6, 6-7, 6-4, 6-7.

author avatar
Cristi Ionita
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger