AcasăSPORTAUSTRALIAN OPEN: Simona Halep, eliminata dupa o infrangere usturatoare

AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep, eliminata dupa o infrangere usturatoare

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Sportiva noastra a facut unul dintre cele mai proaste meciuri din ultimii ani si a fost surclasata, scor 4-6, 0-6, de rusoaica Ekaterina Makarova, a zecea favorita a lumii.

Meciul a curs, practic, intr-o singura directie, Makarova avand nevoie de numai 69 de minute pentru a-si adjudeca victoria. Simona i-a facut o multime de cadouri rusoaicei incheind partida cu patru duble-greseli si 31 de greseli nefortate.

De altfel, la sfarsitul meciului, Simona a recunoscut ca a prins o zi proasta si ca a fost extrem de nervoasa pe durata intregului meci.

Astfel, prima semifinala din turneul feminin va fi un duel 100% rusesc, Makarova urmand sa dea piept cu Maria Sarapova, care a trecut, scor 6-3, 6-2, de canadianca Eugenie Bouchard.

Pe tabloul masculin, britanicul Andy Murray si cehul Tomas Berdych si-au rezervat un rendez-vous in semifinale, dupa ce au facut spectacol in sferturi.

Murray l-a invins clar, 6-3, 7-6, 6-3, pe australianul Nick Kyrgios, in timp ce Berdych l-a zdrobit pe spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numarul trei, scor 6-2, 6-0, 7-6.

author avatar
Cristi Ionita
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger